CUM DEVII O BOMBĂ DE ENERGIE

Cuprins

Am descoperit un document al unui călugăr filozof, zis Lupelius, despre ENERGIE și INVULNERABILITATE.

 

(Biserica catolică, respectiv Vaticanul ar fi ars documentul original, rămânând doar o copie. Copia a fost găsită de un Stefano Elio D’Anna, undeva prin Armenia).

 

Lupelius conducea în Irlanda, acum 1000 de ani o ȘCOALĂ în care discipolii lui: călugări, războinici și cavaleri erau instruiți să-și stăpânească somnul sau nevoia de hrană, somnul considerându-se un “surogat nereușit al respirației, un expedient pus la cale de trupul nostru pentru a ne scăpa de o respirație incorectă și sufocantă”, și erau învățați să respire corect.

 

Lupelius nota: “Noi suntem creatori care trăim pe fundul unui ocean de aer”. Deși “suntem invadați de acest element și fiecare cm pătrat din trupul nostru este sub presiunea oceanului atmosferic, noi conducem o cantitate insuficientă de oxigen în plămâni.” El o numea “apnee acută” sau “sub-respirație”. De aceea părți vitale din organism duc lipsă de oxigen și rămân subnutrite. Catabolismul și schimburile organice grav afectate, duc la pierderea ENERGIEI  din organism.

 

Respirația profundă nu se poate face mecanic, ci numai conștient.

 

Dacă vrei sa fii eroul unei aventuri personale de excepție învață să respiri profund. Să devină deprindere și nu doar tehnică, pe care să o folosești când îți amintești… Îți vei îmbogăți realitatea și-ți vei schimba destinul.

 

Azi, există o astfel de școală, organizată sub forma de ateliere: “WORKSHOP DE ÎNTINERIRE PRIN RESPIRAȚIE”, în București, ținute în ultimul weekend al fiecărei luni.

 

Ce se întâmpla acolo rămâne un mister….

 

Însă uite ce îmi scrie un participant, Viorel, la 3 zile după ateliere:

 

Pe mine m-ai prins din start, la partea cu postura; fiind programator și stând multe ore la birou…, însă făcând aceste exerciții am ajuns să-mi modific postura, să adopt una care îmi susține coloana.

Corectarea poziției coloanei vertebrale mi s-a părut un lucru foarte mișto, doar asta ar fi acoperit, din punctul meu de vedere, costul workshop-ului de 2 zile.

E fain că exercițiile de postură au un mod foarte rapid de a verifica dacă sunt făcute corect sau nu și sunt niște exerciții blânde.

A doua chestie care mi-a plăcut foarte mult a fost încrederea pe care mi-a dat-o exercițiile de respirație; …efectiv am mai multă încredere în mine…atât de multă încât nu o pot conține. Acum încerc să mă simt confortabil cu ideea că îi pot domina pe cei din jur doar cu privirea, și nu vorbesc de agresivitate sau nevoia de control.”

 

După o săptămână, Viorel îmi scrie din nou:

 

Am energie încât nu știu ce să fac cu eaAm o stare de bine și mă simt ancorat în momentul prezent. E nou pentru mine și încerc să mă obișnuiesc cu ea.

 

Tare ma bucur ca am fost cursantul tău… m-am ales cu tehnici de energizare, tehnici de relaxare sau calmare și un mod de a respira, mult mai profund și mai eficient.

Am ajuns să trăiesc acele momente de care ne vorbeai la workshop: “ –O sa ajungeți în curând la o stare în care postura corpului și respirația vor potența atâta energie, încât veți îmbătrâni mai greu”.

 

Gândurile, emoțiile și mușchii sunt universuri concentrice; totul e în conexiune. 

 

” Schimbarea deliberată a intonației sau a inflexiunii vocii, îndreptarea spatelui cu un milimetru și modificarea celui mai mic obicei ar însemna schimbarea întregii vieți.” Lupelius

 

 

 

Cu drag

Robert George Buliga

 

P.s.:  Voi începe o secțiune nouă pe site, despre postură și afecțiunile ușoare ale coloanei vertebrale (scolioză, cifoză, spondiloză etc), afecțiuni care în România sunt prezente la 40% din oamenii care lucrează la birou. Vei înțelege ce tipare mentale se ascund în spatele unui om cu defecțiuni la coloană, precum și legătura cu meridianele energetice din corp. Vei înțelege de ce rămâi cu energie mai puțină și unde sunt spărturile prin care se duce energia din corp.

 

P.p.s.: Nu-ți rămâne decât să te abonezi și să confirmi, pe urma link-ul din mail, pentru a primi materialele următoare.

 

P.p.p.s.: Follow-up-urile după fiecare workshop de respirație se întind pe o lună de zile și, suprapunându-se cu cererile de ședințe individuale,  m-au pus în situația de a reduce numărul de locuri la 5. La workshop-ul din 31 august -1 septembrie mai  e 1 loc.

 

 

 

33 de răspunsuri

 1. Cat de misterioasa este aceasta existenta a noastra. Multumesc ca impartasesti cu noi cunostinte pretioase….<3

  1. Se poate tine si la Timisoara, Ana; sunt vreo 4 persoane care ma asteapta acolo… Cum se strang minim 10 persoane ma deplasez.

   1. Buna!…Sunt din Timisoara si as dori si eu sa particip la curs…Puteti sa-mi trimiteti pe email data/ora la care se va tine cursul si pretul…Va multumesc.

 2. Abea astep sa aflu lucruri noi, sint foarte curiosa sa aflu cum ma pot umple de energie, avand in vedere ca am nevoie de foarte multa,

 3. Multumesc si eu pt informati, sper ca sint gratis si nu e doar publucitate pt vindearea unui produs online

  1. Sunt gratis Liliana. Imi trebuie vreo 2,3 zile sa muncesc si eu pe ici pe colo ca sa supravietuiesc si cum termin munca, vin si postez gratis, bineinteles.

   1. Buna!…Sa inteleg ca in viitor veti posta toate informatiile pe care le predati la curs?(caci nu toti pot sa se deplaseze in Bucuresti sau nu sunt suficiente persoane in orasul in care locuiesc)…

    1. Dacian, imi va lua vreo 10 -15 ani sa pun toate informatiile pe site si intr-o forma accesibila cititorului.Si atunci va fi insuficient pentru cel care ma citeste; fiecare om e diferit, fiecare are particularitatile lui( 100.000 de oameni vor insemna 100.000 de cazuri si 100.000 de articole. (In workshop-uri exercitiile pentru deprindere sunt individualizate pe persoana).
     O sa urmeze workshop-uri in urmatoarele orase ( in ordinea completarii grupelor): Cluj, Timisoara. O sa fie workshop-uri in fiecare oras unde sunt chemat. Sunt doritori in toate orasele din tara.Voi ajunge in orasul tau. Nu trebuie decat sa-mi trimiti numele si orasul in care locuiesti la adresa de mail: robertbuliga@yahoo.com

  1. Buna Ica.
   La Cluj si Timisoara deja se formeaza grupele pentru urmatoarele workshop-uri.
   Aboneaza-te la site, lasandu-ti adresa de mail. Pe urma, te intorci in casuta de mail si confirmi link-ul. Primesti un ghid de meloterapie instant si esti tinuta la curent cu toate informatiile legate de workshop-urile si articolele viitoare.

 4. Salut! Cat costa cursul de respiratie, cat dureaza si pe cand urmatorul in Bucuresti? Multumesc.

  1. Salut Andreea.
   Workshop-ul dureaza 2 zile, insa sunt f importante follow-up-urile (de dupa workshop). Daca nu vii in cele 4 follow-up-uri, ramai doar cu o tehnica si nu cu o DEPRINDERE.
   Pretul total este de 700 lei, insa cine achita pana pe data de 15 septembrie, platesc 600 lei.
   Urmatorul si ultimul workshop in Bucuresti, dupa care plec sa organizez in provincie, are loc in ultimul weekend din luna septembrie, respectiv 28 si 29 septembrie 2013.

 5. Multumesc  pentru informatii , am o hiperventilatie de ceva timp… Si spatele e foarte incordat…  o anxioasa care se respecta. M-ar place f mult sa pot ajunge insa…

 6. Buna…Documentul calugarului filozof, zis Lupelius, despre ENERGIE si INVULNERABILITATE,despre care pomeniti la inceputul articolului se gaseste integral in cartea SCOALA ZEILOR de Stefano Elio D’Anna?

  1. Salut.Documentul lui Lupelius nu se gaseste in „Scoala Zeilor”.In carte e interpretarea (lui Stefano Elio D’Anna a) ideilor lui Lupelius visa vis de spiritualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mai multe articole

Libertatea si secretul libertatii

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Libertatea in 2023. Secolul 22. Dupa Hristos. Calea Lactee. Planeta Terra, U.E. Romania. Închisoarea din capul

Te vreau, dar…

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Te vreau dar…am un infinit de ganduri sau motive sa (te) refuz. Am convenit cu clientii

Cum stii ca este el?

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Cum stii ca este el? Cum stii ca esti tu? Atenţie, bărbate: dacă nu eşti cu

Trusa muzicala de prim-ajutor

Cum sa eviti pierderea energiei