Elementul mobile-menu-secondary nu este înregistrat sau nu are un fișier view.php.

MUSIC THERAPY este un site ce prelucreaza in siguranta datele tale cu caracter personal.

MUSIC THERAPY repecta prevederile legale privind protectia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale 679/2016.

Pentru a intelege mai bine politica noastra de protectie a datelor, te rugam sa citesti acest material. Iti stam la dispozitie pentru informatii si pe e-mail la robert@musictherapy.ro.


Ce fel de date personale prelucram

MUSIC THERAPY colecteaza informatie de la utilizatorii sai prin urmatoarele modalitati: direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverul care gazduieste site-ul sau de serviciul extern de monitorizare Google Analytics, precum si prin intermediul cookieurilor.

Datele personale pe care le prelucram sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, date de facturare pe persoana juridica, IP.
Cand vizitezi site-ul, colectam automat anumite informatii despre dispozitivul tau, cum ar fi informatii despre browser, adresa IP, ora vizitei, locul de unde ai intrat pe site, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). MUSIC THERAPY, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite.
Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri pe care o vom oferi catre parteneri sau terte retele de publicitate este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nicio informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.
Cu exceptia cazurilor impuse sau permise de lege, MUSIC THERAPY nu va utiliza sau dezvălui date personale in scopuri nedeclarate si neagreate de tine. Pastram datele tale in concordanta cu toate cerintele de raportare si pastrare de documentatie aplicabile din punct de vedere legal sau etic.

 

Scopul pentru care prelucram date personale

Solicitam si prelucram date personale pentru:

Abonarea la Newsletter

Atunci cand te abonezi la newsletter iti cerem adresa de email pentru a-ti putea trimite instiintari cu privire la articolele publicate pe blog, cu privire la diverse produse/servicii /evenimente sustinute de MUSIC THERAPY sau a altor activitati care fac obiectul acestui site. Nu vom trimite niciodata informari sau materiale promotionale care nu au legătura directa cu campaniile si activitatile desfasurate pe musictherapy.ro.
Nu vom divulga/vinde niciodata unor terti adresele din aceasta baza de date si ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispozitie ca aceste informatii sunt in siguranta. Pentru trimiterea newsletterului si pentru administrarea bazei de date de emailuri abonate, MUSIC THERAPY foloseste serviciul Sendinblue.com. Pentru informatii suplimentare poti consulta si Politica de confidentialitate a Sendinblue.com
https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/.

Programarea unei ședințe

Atunci când te programezi online prin intermediul site-ului la o sedinta (optiune valabilă doarpentru clientii MUSIC THERAPY), îți cerem numele, adresa de mail și numărul de telefon cu scopul de a te putea contacta în vederea unei eventuale modificari în calendar.

Pentru programarea sedintelor, MUSIC THERAPY folosește aplicația TeamBooking (http://stroheimdesign.com/), iar pentru informații suplimentare poți consulta Politica lor de confidentialitate.

Cumpararea unui produs

La cumpararea unui produs de pe site îți cerem datele de facturare, conform legistatiei în vigoare.


Informatii publice afisate pe site in urma completarii formularului de contact sau folosirea formularului de contact pentru mesaje

MUSIC THERAPY foloseste pentru sectiunea de contact un modul software pus la dispoziție de Sendinblue.com. Pentru a adauga un comentariu in sistem este necesara completarea urmatoarelor informatii cu caracter personal: nume, adresa de email. Aceste informatii ajung si in posesia MUSIC THERAPY si se supun politicilor de confidentialitate prezentate in aceasta pagina.

Temeiurile prelucrarii
MUSIC THERAPY va prelucra datele tale personale pentru scopurile prezentate mai sus, pentru care ti-ai dat consimtamantul si te-ai inregistrat sau ai continuat navigarea pe musictherapy.ro.

Durata de stocare si prelucrare a datelor personale
Prelucram si stocam datele personale pe durata necesara indeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate si in orice caz pe perioada impusa de reglementarile legale aplicabile.

Baza noastra de date va fi revizuita si actualizata anual astfel incat sa nu stocam date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate.

Masuri de securitate a datelor
MUSIC THERAPY asigura masurile tehnice si juridice adecvate pentru a asigura o protectie efectiva a datelor cu caracter personal apartinand persoanelor care ne furnizeaza astfel de date. Ne angajam sa pastram datele tale personale in siguranta si luam masurile rezonabile in acest sens, inclusiv impotriva accesului neautorizat, al utilizarii neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterarii acestora.

Transmiterea datelor catre alte persoane
Este posibil sa transmitem datele personale pe care ni le furnizezi catre companii afiliate si/sau catre alti parteneri si colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale in vederea desfasurarii activitatilor noastre si a indeplinirii obligatiilor legale care ne revin, cum ar fi: furnizorii de servicii informatice, de servicii de marketing, transport, contabilitate si alti asemenea furnizori.

Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

  • Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  • Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  • Servicii de programare la sedinte: – nume, e-mail, telefon
  • Servicii de cumparare produs: date de facturare și livrare (nume, email, adresa, datele firmei – nume firma, CUI și adresa – pentru persoane juridice)

De asemenea, putem transmite unele din datele personale colectate catre autoritatile sau institutiile publice competente, atunci cand legea impune acest lucru sau catre instantele de judecata atunci cand ne aparam in justitie sau c\nd ni se cere de catre instanta acest lucru.
Partajarea datelor personale catre terti in conditiile stipulate mai sus presupune acceptarea de catre tine a faptului ca beneficiarii pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. MUSIC THERAPY nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.


Ce drepturi ai in legatura cu datele personale pe care ni le furnizezi:
Te asiguram si iti respectam drepturile stabilite prin legislatia in vigoare.

Suntem atenti la asigurarea dreptului tau de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si accesibile cu privire la modul in care iti prelucram datele, inclusiv detalii legate de drepturile pe care le detii in acest sens si care sunt prezentate si in acest document.

Dreptul de acces la date – ai dreptul de a obtine din partea MUSIC THERAPY o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate catre noi și care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de tine, MUSIC THERAPY poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduci cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care soliciti un alt format, informatiile iti vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine rectificarea de catre MUSIC THERAPY a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; MUSIC THERAPY va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si te va informa cu privire la acesti destinatari, daca vei solicita acest lucru;

Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obtine din partea MUSIC THERAPY stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar MUSIC THERAPY are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) iti vei retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine MUSIC THERAPY in temeiul dreptului Uniunii sau al legislației romane; MUSIC THERAPY va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si te va informa cu privire la acesti destinatari, daca vei solicita acest lucru;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – ai dreptul de a obtine din partea MUSIC THERAPY restrictionarea prelucrarii in cazul in care te afli intr-unul din urmatoarele cazuri: (i) contesti exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite MUSIC THERAPY sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) MUSIC THERAPY nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp an care se verifica daca drepturile legitime ale MUSIC THERAPY prevaleaza asupra drepturilor tale; MUSIC THERAPY va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si te va informa cu privire la acesti destinatari, daca vei solicita acest lucru;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre MUSIC THERAPY, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la MUSIC THERAPY la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opoziție – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

Dreptul de a depune o plângere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de MUSIC THERAPY pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari pe e-mail la adresa robert@musictherapy.ro.

MUSIC THERAPY are dreptul de a modifica prezenta Politica de confidentialitate a datelor oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Ai obligatia de a citi Politica de confidentialitate a datelor si Politica de cookie-uri ori de cate ori accesezi site-ul.