Cum să-ți menții echilibrul energetic

Cuprins

3 lucruri au așteptat ani întregi să se lege în capul meu: un document despre Lupelius, acel călugăr-filozof de care ți-am mai vorbit și care antrena mercenari pentru cruciade-prin respirație, tehnica de suflat în clarinetul meu și acei indieni care aleargă zilnic între 50 și 100 de mile fără să obosească.

Am legat informațiile și a ieșit o tehnică care te ajută: să-ți crești energia, să ți-o conservi, să dai și altora (însă cu cap) și să zbori.

Tehnica o predau în workshop-urile mele de întinerire prin respirație. Cum un absolvent de-al meu îmi scrie cum se simte după workshop și acceptă ca scrisul lui să devină public, fug repede la tipar să-l citești și tu.

Ninel (din Brăila) :

IMG_6488 Iți mulțumesc din toată inima pentru oportunitatea pe care mi-ai oferit-o de a participa la workshopul de respirație. Am simțit că e bine să vin citind articolul tău de pe site în care ai scris <cum să devin o bombă de energie>.

De când mă știu am fost un tip mai agitat și care îmi consumam energia destul de repede. Când am citit acel articol am spus WAW asta înseamnă că voi putea face tot ce îmi propun și îmi pot atinge obiectivele pe care mi le-am propus și că nu voi mai amâna unele lucruri din cauza lipsei de energie!

 Mi-a plăcut foarte mult abordarea ta care a fost orientată 75% din timp pe exercițiu și pe faptul de a personaliza fiecare exercițiu pe structura fiecărui participant astfel încât să nu mai aibă dureri (la cine există).

IMG_6432 Am plecat acasă cu o listă de exerciții pe care să le fac zilnic timp de 15- 10 de minute și care mi-au redat echilibrul, o stare zen și o încredere că totul va fi așa cum îmi doresc și cum trebuie să fie.

 Ceea ce s-a întâmplat în momentul în care mintea s-a liniștit au fost 2 lucruri: telefonul a sunat mai puțin iar oportunități care până atunci erau inexistente au apărut în calea mea și le-am fructificat imediat.

 Nu știu ce m-aș fi făcut fără acest workshop. De mult căutam o modalitate de a mă energiza destul de rapid și ajunsesem să mă gândesc să cumpăr produse sintetice pe care să le iau pentru a rezolva acea stare de oboseală pe care o simțeam în fiecare după-amiază. Dar acum nu mai este cazul. 🙂

 Acum mă pot juca în liniște cu cei 2 copii ai mei și le pot oferi toată atenția mea în fiecare seară.

 Îți sunt recunoscător că mi-ai redat pofta de viață și m-ai făcut să mă simt extrem de fericit și de împlinit.

 Mulțumesc din suflet. “

 Până ne vedem la workshop îți dau un pont despre echilibrul energetic:

Funcționăm ciclic: 2 ore luăm energie, apoi alte 2 oferim celorlalți. Și pe urmă alte 2 ore ne încărcăm și următoarele ore cedam… Și procesul continuă.

Îți sugerez diminețile să le începi prin a te încărca energetic și nu a da. Și acest lucru să îl faci zilnic.

Din momentul în care te trezești și până la ora la care începi serviciul și mai ales după orele în care dai sau pierzi energie, îți recomand să te încarci și să te energizezi astfel:

Dacă ești introvertit – îți iei energia din solitudine – poți: să te îngrijești, să te joci cu pisica, copilul, cățelul sau hamsterul,… să-ți îngrijești plantele sau florile din apartament, să faci gimnastică, să citești, să meditezi etc.; IDEEA E SĂ FACI DOAR CEEA CE-ȚI PLACE.

Dacă ai alte îndatoriri, trezește-te mai devreme cu o oră, oră care să fie doar a ta.

Dacă ești extrovertit – îți iei energia din exterior – încarcă-te în prezența extrovertiților și nu a introvertiților. DIN NOU ACEEAȘI IDEE: SĂ FACI DOAR CEEA CE-ȚI PLACE.

Dacă nu reușești să-ți grupezi programul din 2 în 2 ore, ajustează timpul din 1 ora și 30 de minute în altă ora și 30 minute SAU închide un ciclu de timp mereu, după 2 ore și 30 de minute.

 Astfel vei trăi mai mult și mai intens.

 Cu drag,

Robert George Buliga

P.s.: În Cluj voi ține un workshop de întinerire prin respirație pe 26 și 27 octombrie 2013. Mai sunt 2 locuri libere.

În Timișoara voi ține un workshop pe 23 și 24 noiembrie 2013. Mai sunt 4 locuri libere.

Viitorul workshop din București va fi pe 25 sș 26 ianuarie 2014. Mai sunt 8 locuri libere.

17 răspunsuri

 1. Ma simt mai bine dupa ce ascult muzica Respir mai usor si mai regulat Acuma voi face si programul pe care l-ai recomandat.Sper sa ma ajute.Iti multumesc si pentru faptul ca ai grija in continuare de mine.Cu respect,Rodica

 2. Buna, mi-as dori foarte mult sa ajung la un astfel de workshop insa programul de acasa nu imi permite acest lucru. Am 3 copii cu varste de 2, 4 respectiv 9 ani, si servicul pe deasupra dar datorita faptului ca sotul meu e plecat in delegatii de cateva zile pe saptamana si nu am cu cine lasa copiii, ma simt legata de maini si picioare pentru orice activitate extra-casnica. Iar week-end-urile imi sunt cele mai aglomerate pentru ca toate se aduna dupa o saptamana de alergaturi. Intrebarea mea este daca exista ceva materiale gata facute de unde sa invat sa fac diverse exercitii pentru tratarea diferitelor afectiuni sau cum ati aratat mai sus, exercitii pentru acumularea energiei? Eu sufar de ani de zile de alergie la praf si polen, care in conditii de aer rece si umed combinata cu efort fizic imi da crize de astm. Alte probleme in linii mari ar fi aceasta lipsa de energie si stare de oboseala peste zi in conditiile in care pe cel mic inca nu l-am intarcat si ma trezeste inca destul de des si noaptea sa suga.

  1. Claudia e necesar sa te vad live si pe urma lucrurile se simplifica. Follow-up-urile se vor putea tine live si video, printr-un soft instalat gratis.
   Deci e musai sa te vad…
   Scrie-mi pe adresa de mail: robertbuliga@yahoo.com

 3. Recunosc ca nu am inteles prea mult acum, pare insa interesant. As dori sa particip la workshopul de la Timisoara. Unde va avea loc, la ce ora si care sunt conditiile de participare?

  1. Luminita, in Timisoara workshop-ul se va tine pe 23 si 24 noiembrie 2013, intre orele 11 si 18. Locatia mi se comunica cu 2 saptamani inainte. Rezervarea unui loc la workshop se face doar in momentul achitarii (workshop-ului).Inscrierile se fac la adresa de mail: robertbuliga@yahoo.com.

 4. Vreau si eu sa vin la un curs de respiratie in Bucuresti! Mi l-a recomandat Alina Barcan. Cana il mai tii si cat costa? Merci! Georgia

  1. Georgia,in Bucuresti organizez un workshop pe 25 si 26 ianuarie 2014. Pretul workshop-ului este 600 lei pentru cei care achita pana la 1 ianuarie 2014 si 700 lei daca se achita dupa aceasta data.

 5. doresc sa particip la workshopul din 25-26-01-2014-ma inscriu-date de contact va rog-mobil-email,fb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mai multe articole

Libertatea si secretul libertatii

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Libertatea in 2023. Secolul 22. Dupa Hristos. Calea Lactee. Planeta Terra, U.E. Romania. Închisoarea din capul

Te vreau, dar…

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Te vreau dar…am un infinit de ganduri sau motive sa (te) refuz. Am convenit cu clientii

Cum stii ca este el?

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Cum stii ca este el? Cum stii ca esti tu? Atenţie, bărbate: dacă nu eşti cu

Trusa muzicala de prim-ajutor

Cum sa eviti pierderea energiei