Cat de puternic/a esti ?

Cuprins

Un client intr-o pauza de workshop, mi-a spus ca iubita lui l-a parasit dupa 8 ani. Incercand sa recadrez discutia intr-o zona funny, l-am intrebat: In ce zodie s-a nascut ea? Mi-a raspuns scurt: „Nu stiu.”

Intr-un alt moment, intr-o discutie despre relatii cu o clienta am intrebat-o daca isi aminteste vreun moment in relatia ei, in care a stat pe pieptul barbatului ei si s-a lasat mangaiata. Mi-a raspuns ca si cum s-ar fi trezit: „Nu exista asa ceva in relatia mea. Nu cred ca am cu cine…

I-am explicat ca fiecare om , indiferent de sex, se manifesta prin 5 limbaje de iubire: 1.Timpul acordat partenerului de viata; 2. Atingerile sau sexul; 3. Serviciile; 4. Cuvintele de incurajare si 5. Cadourile.

Daca tie iti place sa primesti timp din partea persoanei iubite, partenerul tau e foarte posibil sa aiba alt limbaj de iubire pe care il asteapta.

Sapa si afla-l (discret si frumos).

Dont-hurtCa oameni ne indepartam unul de altul. In loc de discutii live , preferam sa trimitem mail-uri si in loc de imbratisari, folosim telefonul.

Desi tanjim dupa dragoste, ne programam viata dupa situatii si conjucturi materiale.

Si ca o consecinta fie ca esti barbat sau femeie obtii doar putere.

Poate te intrebi: de ce putere?

Exista un gen de putere dat doar de LIBERTATE si acest gen de putere e maxim vanat atat de barbati cat si de femei.

Barbatii devin liberi prin infidelitate si agresiune. Femeile devin libere, preluand diverse roluri ale barbatului.

ACEASTA LIBERTATE E UN FAKE CREAT DE RATIUNE IN IDEEA DE A SUPRAVIETUI MEDIULUI. (UN FEL DE A ZICE: NU AJUNG LA STRUGURI, DECI SUNT ACRI. NU AM NEVOIE DE CINEVA, PRELUANDU-I ROLUL , DECI SUNT PUTERNIC).

Te intrebi de ce nu e buna aceasta putere data de libertate?

PUTEREA DATA DE ACEASTA LIBERTATE HRANESTE ORGOLIUL SI MODIFICA PERSONALITATEA.

Orice construiesti de unul singur, insa nu si CARACTERUL.

CARACTERUL NU-L POTI DESAVARSI IN SOLITUDINE SI POATE DE ACEEA IN ESENTA AI IN SANGE NEVOIA DE A SOCIALIZA SI A APARTINE.

Exista un aparat extraordinar care iti masoara puterea si libertatea si il ai la indemana. E vocea ta.

Findca cu asta ma ocup: analizez si antrenez voci , fiecarui client ii masor si ii antrenez puterea prin voce.

Studiindu-mi clientii sa stii ca oamenii puternici au voci puternice, dar nu inseamna ca au si voci de lider sau ca sunt si puternici. Luandu-si puterea din acea libertate prost inteleasa, personalitatea lor e un fake si ii tradeaza vocea.

CUM STII CA ESTI PUTERNIC?

AI VOCE DE LIDER.

CUM STII CA AI VOCE DE LIDER?

Vocea de lider exista doar daca energia ta dominanta e cea de vindecator.

Si daca te gandesti ca energia de vindecator nu-ti plateste creditele sau nu-ti baga bani pe card, sa stii ca te inseli.

1. Toata economia e construita pe filozofia de trib, de la comunitati online pana la magazine; alegem emotional si de la lideri de triburi sau de la lideri de opinie.

2. Primele 2 stadii de evolutie sunt banii si comunicarea. Cu alte cuvinte stii sa comunici, castigi. Stii sa ajuti, te imbogatesti.

Daca in articolul anterior ti-am prezentat un glas de barbat cu o voce de lider( dupa cum ti-am promis) acum ti-am pregatit o inregistrare cu o voce de lider, de data acesta din vocea unei femei. Ascult-o:

Am primit nenumarate cereri de a analiza voci in ideea de a le da verdicte ca au voce de lider, insa atrag atentia asupra unei aspect; vocea de lider e sustinuta nu numai de energia dominanta de vindecator.

Vocea de lider e sustinuta si de: auz, memorie si sensibilitate muzicala. (O sa revin asupra acestor aspecte muzicale in articolul urmator).

Si-ti pot demonstra:

Pe aceeasi voce am pus-o sa reproduca sunetele emise de un pian si rezultatul mi-a confirmat teoria. Aceasi persoana din cele  2 filmulete nu numai ca reuseste sa reproduca sunetele insa are si o mare sensibilitate in tot ceea ce face si acest lucru se simte foarte bine in voce:

Ceea ce e in lucru la aceasta voce e respiratia si schimbarea punctului de sprijin a vocii; fiecare sunet emis- cantat sau vorbit –loveste in laringe, uzandu-l.

Se aude explozia de inceput al sunetului, puternic in gat, ceea ce-i imparte energia corpului in doua. Tonusul ei muscular nu o ajuta la emiterea cuvintelor si se aude cel mai bine in cantat. (Te rog sa mai asculti o data ultimul filmulet).

Cum ritmul (alert al) respiratiei antreneaza ritmul gandurilor, persoana din filmulet isi lucreaza vocea in atelierele de dupa workshop-ul de respiratie, prin tehnici pe respiratie, voce si dictie pentru a diminua din efectele sensibilitatii ce tinde spre hipersensibilitate.

Cu drag,

Robert George Buliga

P.s.: La workshop-ul de respiratie din 22 si 23 noiembrie 2014, din Bucuresti mai sunt 5 locuri libere.

3 răspunsuri

  1. Buna ziua! AS vrea sa particip, asta impica vreun cost/contributie, dpv financiar, din partea mea? Astept rAspunsul dvs pe email !

  2. Buna ziua. Imi plac mult articolele pe care le-am citit aici. Felicitari! As dori sa stiu ce workshopuri veti tine in Bucuresti anul acesta.
    Va multumesc.
    Aida Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mai multe articole

Libertatea si secretul libertatii

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Libertatea in 2023. Secolul 22. Dupa Hristos. Calea Lactee. Planeta Terra, U.E. Romania. Închisoarea din capul

Te vreau, dar…

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Te vreau dar…am un infinit de ganduri sau motive sa (te) refuz. Am convenit cu clientii

Cum stii ca este el?

Share Facebook 0 Twitter Linkedin 0 Whatsapp Pinterest 0 Cum stii ca este el? Cum stii ca esti tu? Atenţie, bărbate: dacă nu eşti cu

Trusa muzicala de prim-ajutor

Cum sa eviti pierderea energiei