Elementul mobile-menu-secondary nu este înregistrat sau nu are un fișier view.php.

Un client intr-o pauza de workshop, mi-a spus ca iubita lui l-a parasit dupa 8 ani. Incercand sa recadrez discutia intr-o zona funny, l-am intrebat: In ce zodie s-a nascut ea? Mi-a raspuns scurt: „Nu stiu.”

Intr-un alt moment, intr-o discutie despre relatii cu o clienta am intrebat-o daca isi aminteste vreun moment in relatia ei, in care a stat pe pieptul barbatului ei si s-a lasat mangaiata. Mi-a raspuns ca si cum s-ar fi trezit: „Nu exista asa ceva in relatia mea. Nu cred ca am cu cine…

I-am explicat ca fiecare om , indiferent de sex, se manifesta prin 5 limbaje de iubire: 1.Timpul acordat partenerului de viata; 2. Atingerile sau sexul; 3. Serviciile; 4. Cuvintele de incurajare si 5. Cadourile.

Daca tie iti place sa primesti timp din partea persoanei iubite, partenerul tau e foarte posibil sa aiba alt limbaj de iubire pe care il asteapta.

Sapa si afla-l (discret si frumos).

Dont-hurtCa oameni ne indepartam unul de altul. In loc de discutii live , preferam sa trimitem mail-uri si in loc de imbratisari, folosim telefonul.

Desi tanjim dupa dragoste, ne programam viata dupa situatii si conjucturi materiale.

Si ca o consecinta fie ca esti barbat sau femeie obtii doar putere.

Poate te intrebi: de ce putere?

Exista un gen de putere dat doar de LIBERTATE si acest gen de putere e maxim vanat atat de barbati cat si de femei.

Barbatii devin liberi prin infidelitate si agresiune. Femeile devin libere, preluand diverse roluri ale barbatului.

ACEASTA LIBERTATE E UN FAKE CREAT DE RATIUNE IN IDEEA DE A SUPRAVIETUI MEDIULUI. (UN FEL DE A ZICE: NU AJUNG LA STRUGURI, DECI SUNT ACRI. NU AM NEVOIE DE CINEVA, PRELUANDU-I ROLUL , DECI SUNT PUTERNIC).

Te intrebi de ce nu e buna aceasta putere data de libertate?

PUTEREA DATA DE ACEASTA LIBERTATE HRANESTE ORGOLIUL SI MODIFICA PERSONALITATEA.

Orice construiesti de unul singur, insa nu si CARACTERUL.

CARACTERUL NU-L POTI DESAVARSI IN SOLITUDINE SI POATE DE ACEEA IN ESENTA AI IN SANGE NEVOIA DE A SOCIALIZA SI A APARTINE.

Exista un aparat extraordinar care iti masoara puterea si libertatea si il ai la indemana. E vocea ta.

Findca cu asta ma ocup: analizez si antrenez voci , fiecarui client ii masor si ii antrenez puterea prin voce.

Studiindu-mi clientii sa stii ca oamenii puternici au voci puternice, dar nu inseamna ca au si voci de lider sau ca sunt si puternici. Luandu-si puterea din acea libertate prost inteleasa, personalitatea lor e un fake si ii tradeaza vocea.

CUM STII CA ESTI PUTERNIC?

AI VOCE DE LIDER.

CUM STII CA AI VOCE DE LIDER?

Vocea de lider exista doar daca energia ta dominanta e cea de vindecator.

Si daca te gandesti ca energia de vindecator nu-ti plateste creditele sau nu-ti baga bani pe card, sa stii ca te inseli.

1. Toata economia e construita pe filozofia de trib, de la comunitati online pana la magazine; alegem emotional si de la lideri de triburi sau de la lideri de opinie.

2. Primele 2 stadii de evolutie sunt banii si comunicarea. Cu alte cuvinte stii sa comunici, castigi. Stii sa ajuti, te imbogatesti.

Daca in articolul anterior ti-am prezentat un glas de barbat cu o voce de lider( dupa cum ti-am promis) acum ti-am pregatit o inregistrare cu o voce de lider, de data acesta din vocea unei femei. Ascult-o:

Am primit nenumarate cereri de a analiza voci in ideea de a le da verdicte ca au voce de lider, insa atrag atentia asupra unei aspect; vocea de lider e sustinuta nu numai de energia dominanta de vindecator.

Vocea de lider e sustinuta si de: auz, memorie si sensibilitate muzicala. (O sa revin asupra acestor aspecte muzicale in articolul urmator).

Si-ti pot demonstra:

Pe aceeasi voce am pus-o sa reproduca sunetele emise de un pian si rezultatul mi-a confirmat teoria. Aceasi persoana din cele  2 filmulete nu numai ca reuseste sa reproduca sunetele insa are si o mare sensibilitate in tot ceea ce face si acest lucru se simte foarte bine in voce:

Ceea ce e in lucru la aceasta voce e respiratia si schimbarea punctului de sprijin a vocii; fiecare sunet emis- cantat sau vorbit –loveste in laringe, uzandu-l.

Se aude explozia de inceput al sunetului, puternic in gat, ceea ce-i imparte energia corpului in doua. Tonusul ei muscular nu o ajuta la emiterea cuvintelor si se aude cel mai bine in cantat. (Te rog sa mai asculti o data ultimul filmulet).

Cum ritmul (alert al) respiratiei antreneaza ritmul gandurilor, persoana din filmulet isi lucreaza vocea in atelierele de dupa workshop-ul de respiratie, prin tehnici pe respiratie, voce si dictie pentru a diminua din efectele sensibilitatii ce tinde spre hipersensibilitate.

Cu drag,

Robert George Buliga

P.s.: La workshop-ul de respiratie din 22 si 23 noiembrie 2014, din Bucuresti mai sunt 5 locuri libere.

Robert George Buliga
Robert George Buliga

3 comentarii

  1. Buna ziua! AS vrea sa particip, asta impica vreun cost/contributie, dpv financiar, din partea mea? Astept rAspunsul dvs pe email !

  2. Buna ziua. Imi plac mult articolele pe care le-am citit aici. Felicitari! As dori sa stiu ce workshopuri veti tine in Bucuresti anul acesta.
    Va multumesc.
    Aida Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.