DE CE ACEST JOC ?

Psihicul tau contine o suma de paradoxuri:

Iti doresti afectiune dar muncesti cate 12-14 ore la serviciu, desi stii ca acest serviciu nu iti aduce afectiunea mult visata.

Ai toata puterea sa faci ce vrei, dar cedezi puterea altuia ca sa i-o poti cersi cu taraita.

Desi cheia rezolvarilor e in tine, salvarea o astepti din exterior.

Cu cat harta e plina de paradoxuri cu atat esti mai lipsit de claritate.

Am adunat de-a lungul anilor de la clientii mei toate aceste paradoxuri formulate in diverse moduri posibile (in dorinte gresite, in vorbe care te manipuleaza, in „voci” interne care hotarasc in locul tau).
Le vei gasi in cele 3 niveluri de joc, ca tu sa inveti.
Tot in acest joc vei gasi si modul in care am solutionat problemele lor sau am facut claritate in harta mentala a clientului.

Jocul contine 3 niveluri.

Nivelul 1 iti creeaza claritate.

Nivelul 2 te invata sa-ti aperi claritatea de ceilalti.

Nivelul 3 iti apara claritatea castigata, de tine insuti.

DE CE PRIN JOC ?

  • Bibliotecile sunt pline de carti si din sondajele mele foarte putini integreaza cu adevarat informatiile din carte in viata lor. Mai mult, rareori se intampla ca cineva sa reciteasca aceeasi carte.

Mi s-a cerut o carte despre legatura dintre postura, respiratie, voce si minte de vreo 4 ani si o voi publica dupa ce tu te ridici din genunchi prin claritate, adica esti pregatit sa intelegi cartea.
Deocamdata nu exista o masa critica care sa inteleaga nu prin minte, ci prin inima ceea ce vreau ca oamenii sa cunoasca.

  • Prin joc adultul invata mai usor.
  • Jocul iti intretine mintea pe progresele facute si te antreneaza sa-ti pastrezi claritatea.

Joaca-te cu fiecare nivel pana il stapanesti, urmeaza sugestiile de dupa fiecare nivel si, fiindca harta ta mentala se schimba, joaca-te minim o data la fiecare 2 saptamani. Vei fi un om superior sau nu vei avea niciodata probleme.

.