Comentarii

Contact — 35 de comentarii

  • La Timisoara voi veni in noiembrie. Voi anunta workshop-ul prin octombrie sau sfarsit de septembrie.
   Vor fi 2 zile de workshop intr-un weekend si alte 4 ateliere in urmatoarele weekend-uri de dupa workshop.
   PRETUL TOTAL ESTE DE 600 SAU 700 LEI( DACA TE VEI INSCRIE CU CATEVA ZILE INAINTE DE DATA WORKSHOP-ULUI).

 1. de ce sunt preturile atat de mari?inteleg ca sunt metode f bune care ajuta la sanatate dar sumele sunt exagerate pt un workshop de respiratie

  • Da; e un workshop de respiratie. (Inveti sa respiri corect.) Insa fiindca toti care au defecte in respiratie, au si defecte in tonusul muscular si implicit in coloana vertebrala, respiratia fiind legata de musculatura si coloana, se lucreaza f mult pe musculatura si postura.
   Pe urma castigandu-se energie , inveti sa o consumi sau sa o gestionezi cu cap.
   Inveti, pe urma sa canti la un instrument de suflat tocmai pentru a-ti verifica singur respiratia sau intretine fara sa mai depinzi de mine.
   Toate devalorizarile care stau in spatele durerilor sau posturii incorecte ascund conflicte rezolvate sau nu si, din acest motiv se asigura un mentoring dupa workshop.

   Contabilizand ai 2 zile de workshop, de la orele 11 la 18 si un minim de 4 ateliere-follow-up (de dupa workshop), unde te ajut sa-ti creezi deprinderi pe: postura, tonus muscular; ti se indreapta coloana (conform curburilor naturale), gestionarea energiei, rezolvarea conflictelor ce influenteaza increderea in sine.
   Cei care participa la workshop-urile mele, au numarul meu de telefon si un mentoring asigurat pe postura, energie, respiratie si gestionarea conflictelor.
   Apropo de pret, participantii la workshop-urile mele imi cer sa cresc pretul ( la ce ofer sunt perceput ieftin).

   Cu respect.

   • buna ziua,
    Ma numesc Cristina G. (in varsta de 39 ani, diagnosticata de 4 ani cu neoplasm mamar, operat si chimio tratat) doresc sa stiu daca pot fi primita la cursul dumneavoastra despre respiratia corecta si in ce conditii orare si financiare se desfasoara acest curs.
    Multumesc anticipat. Numai bine si sanatate!

 2. buna ziua, domnule Buliga! as vrea sa va intreb daca veniti la iasi in 2014 cu workshop-ul legat de respiratie? pretul este, intr-adevar, mare pentru Romania ( deci nu dati curs sugestiilor participantilor dvs…), dar eu sper sa merite.
  multumesc

  • In 2015 voi ajunge la Iasi. 900 de lei pentru un workshop de 2 zile si 30 de sedinte individuale, nu mi se pare mult ci din contra-sub pretul pietei cu mult.

  • Buna Kinga,

   Inca nu am intalnit vreo defectiune pe coloana pe care sa nu o pot rezolva. Atat timp cat vii si lucrezi in cadrul proiectului meu, te pot ajuta.

 3. As dori sa stiu cum pot beneficia de serviciile pe care le oferiti. Suntem (eu si sotia) din Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *